Menu fr  |  en  |  nl
WIJ GARANDEREN DE VERKOOPPRIJS, ZONDER INDEXERINGSCLAUSULE!
Locatie
Boulevard Henri Rolin 2
1410 Waterloo
Oplevering
Q2 2025
Verkocht
80%

Zoals een verbindingsstreepje

Benoit Galoux CCO Eaglestone Group

Het WoW-project verbindt als het ware de woonwijken met de groene zones en de winkelstraten van het stadscentrum van Waterloo en integreert zich op natuurlijke wijze in de bestaande omgeving.
De filosofie ervan? Het 'samen-leven'.

Klassieke huizen, kangoeroewoningen of cohousing in een groen kader, en vooral dan midden in het hart van Waterloo, zo speelt WoW in op het verlangen om toonaangevende oplossingen te bieden voor maatschappelijke en ecologische bekommernissen. WoW gaat ook ten volle voor vergroening, met heel veel beplantingen die de straten, de daken en de gevels sieren en zo de biodiversiteit en in de omgeving ervan bevorderen. De esplanade, de voetgangersstraat en de wegen naar het park en het stadhuis stimuleren de zachte mobiliteit binnen de site.

Via dit gemengde project op mensenmaat dat huisvesting combineert met kantoorruimte en oppervlakten voor middelgrote handelszaken draagt WoW bij aan de ontwikkeling van een echt sociaal weefsel door het creëren van een verbindingswijk met een sterke identiteit. Dat weefsel, dat is … Waterloo, uiteraard!

Integratie in harmonie met zijn omgeving

Natacha Mertens Marketing & Communication Manager

Door haar strategische ligging - op het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Henri Rolinlaan, aan de rand van het stadspark Jules Descampe - biedt deze wijk een uitzonderlijk potentieel aan mogelijkheden. Het WoW-project past perfect in dit ecosysteem en herneemt de groene structuur van het park die tot een centraal element van de architecturale en esthetische reflectie wordt verheven.

WoW ligt midden in het centrum van Waterloo, vlak bij winkels, restaurants, scholen en andere faciliteiten en is daarenboven gemakkelijk bereikbaar, ongeacht de gekozen vervoerswijze. Op slechts 2 minuten van de afrit van de Brusselse Ring en op wandelafstand van het station van Waterloo, is deze wijk rechtstreeks verbonden met de grote verkeersaders en beschikt over allerhande inrichtingen om de zachte mobiliteit te stimuleren.

Een poort naar de stad, een venster op de natuur

Julie Thirion Si Studio Architecture

Gelegen in hartje Waterloo, aan de rand van het stadspark Jules Descampe, integreert WoW de stedelijke parcours en de omliggende volumes en laat daarbij de natuur doorsijpelen. Dit resulteert in een ruimtelijke doorlatendheid die zich weerspiegelt in brede en groene esplanades voor voetgangers en fietsers, met daarbij een zekere privacy ten opzichte van de stadsruimte. De architectuur is sober en efficiënt. Dit komt duidelijk tot uiting in de keuze van tijdloze materialen en de vegetatie die terug te vinden is tot op de daken, met overvloedige landschappelijke beplantingen.

Door de buurtwinkels, het diverse aanbod van woningen en de inplanting van een kantoorgebouw is hier sprake van een echte sociale samenhang.
 

Een breed gamma aan afwerkingen voor iedereen

Diane Busselen Residential Customer Advisor

Zowel voor de huizen als de appartementen, de kangoeroewoningen en de cohousing is er ruime keuze uit afwerkingsmogelijkheden van hoge kwaliteit om aan ieders wensen te kunnen beantwoorden.

De materialen werden met zorg uitgekozen en de hierbij aangeboden kleurenpaletten passen naadloos bij de omgeving. Er zijn twee uitvoeringsvarianten voor de naar keuze te personaliseren afwerkingen: Design of Premium. De volledig uitgeruste keukens, strak en eigentijds, worden voor elk type woning op maat gemaakt.

Hoogwaardige materialen

  • moodboard_wow.jpg

  • 5ok-1.jpg

  • lame-de-claustra.jpg

  • 406_nussbaum_dunkel.jpg

  • moodboard_2.jpg

  • belgianblue_polished_csbblu.jpg

Klimaatverantwoordelijkheid

Jonathan De Kempeneer Project Manager Eaglestone Group

Voor het WoW-project werkt Eaglestone samen met CO2 Logic om een koolstofbalans op te maken en om de klimaatimpact van de bouw- en gebruiksfase van het toekomstige gebouw te berekenen, met als uiteindelijk doel: koolstofneutraliteit. Met deze aanpak is meer dan 15.000 ton CO2e* gecompenseerd.

De gebruikers zullen profiteren van een infrastructuur en elektrische laadpaal speciaal voor fietsen en een voorbedrade aansluiting die de installatie van een eigen elektrisch oplaadstation mogelijk maakt.


*CO2 equivalent

Graph CO2 neutral Logo Q-Zens

Inspelen op de demografische uitdagingen
en de behoeften van morgen

Chloé Gathem Sales Manager Eaglestone Group

Met het WoW-project zet Eaglestone in de eerste plaats in op cohesie en stimuleert de ontwikkeling van nieuwe lokale dynamieken dankzij een aanbod dat een zeer gevarieerd publiek aantrekt: appartementen en geschakelde eengezinswoningen, kangoeroewoningen om tegelijk samen en apart te leven, cohousing voor wie zweert bij het concept van delen en samenwerken, en ook een reeks buurtwinkels. Deze brede waaier aan mogelijkheden richt zich tot bewoners of investeerders met complementaire verwachtingen die samen een gezellige en gevarieerde gemeenschap vormen, gebaseerd op samen-leven en solidariteit.
 

8
Kangoeroewoningen

"Verbonden maar onafhankelijk"
Twee aparte appartementen met een gedeelde ingang.

14
Appartementen

"Het essentiële in beter"
Comfortabele en elegante appartementen met eigen terras en/of tuin.

20
Cohousing

"Combinatie van privé en gedeelde ruimtes"
Studio's, 1 en 2 slaapkamers met gedeelde faciliteiten.

3
Eengezinswoningen

"De ruimte is van jou"
Huizen met kelder en parkeerplaats.

7
Winkels

"Alles binnen handbereik"
Eenheden voor locale winkels.

RISE

REAL ESTATE INVESTMENT SECURE & EASY

Rendement van 4% gegarandeerd

In tijden van economische onzekerheid zijn investeerders altijd op zoek geweest naar veiligere alternatieven om hun geld in te investeren. 

Dat is precies wat "RISE" biedt.

Ons vastgoedbeleggingsproduct is ontworpen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken zonder onnodige risico's te nemen in volatiele markten.

Meer info Ontdek het aanbod

Contacteer ons

Pour plus d’information, merci de compléter ce formulaire, nous nous ferons un plaisir de vous recontacter.

Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

One or more errors prevented submission of the form. Please correct and try again.

(*) Verplichte velden

Bedankt. Uw bericht werd succesvol verzonden.

Contacteer ons
voor meer info